onsdag 26 januari 2011

IKEA beställning!

Har som sagt beställt möbler från IKEA som kommer om en vecka ca. Efter många funderingar om hur vi skulle kunna få bättre förvaring på mindre yta här hemma, så blev det bestämt att i sovrummet ställer vi in en stor byrå, Hemnes, med 4 stora lådor och två små lådor. Det och att vi ställde in en lite byrå i Antes garderob, gör att vi får bort ett stort skåp, liten bokhylla och liten byrå från sovrummet. Kommer bli öppet och härligt.

Våran nya byrå.


Sen har vi ju litet kök, så vi rymmer inte allt vi vill. Just nu har vi glas och spritflaskor i ett dvdskåp. Hälften ryms inte, så vi beställde en billy bokhylla med dörrar till. Vi hoppas att den är så pass fin att den duger ett tag, för den va billig. Vill vi inte ha den som vitrinskåp sen, så är det egentligen en bokylla, å då kan nån av barnen använda den. Den rymmer då mycket, så praktisk kommer den att vara :)Billy bokhylla med två av dörrarna.

Så nu tycker jag dagarna ska gå så vi får våra grejer. Vi beställde även en våningssäng till Kevin, så Belle kan sova där när Angelica kommer hem och vill ha ett eget rum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar