måndag 31 mars 2014

Helgen i Stockholm

I helgen åkte vi till Stockholm för att Andreas skulle spela gitarr med några killar på lördag kväll. Det var soligt och varmt så på lördagen passade vi på att grilla för första gången i år.
Mamma hade en campingstol som jag satt i medans Andreas fick grilla. Har lite svårt att nå ner till grillen när den står på marken :P  Det blev jättegott och jag hade tom köpt alkoholfri rosé för att fira in våren/sommaren.
På söndagen så gick vi ner till lekparken så barnen fick busa lite. Då pizzerian ligger precis intill lekparken(huset i bakgrunden längst till vänster) så passade vi på att äta pizza till lunch. Andreas dök upp runt fyra och då åkte vi tillbaka till Västerås :)

Fast jag inte gjorde nånting(tycker jag) på hela helgen(inte ens mat) så hade jag så ont i kroppen på söndag eftermiddag.Resan hem var hemsk!  Så när vi kom hem la jag mig under täcket och låg där till det blev morgon. Åt inte ens middag. Tur Andreas tog hand om mig med värmekudde och smörjde mina stackars fötter och ben :) Tyckte jag kände mig pigg idag så jag gick ut med soporna.... Fick stanna flera gånger längst vägen för det högg nå hemskt i underkroppens vissa delar. Så det blir att ligga idag också :(  Kommer bli långa tre månader innan bebis kommer....

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar