torsdag 24 december 2015

God Jul

Som hos dom flesta dom här dagarna, så har man haft väldigt mycket att göra. Därför har jag inte hunnit uppdatera så mycket som jag har velat. Men idag är det julafton och nu är firandet över så jag tänkte lägga ut lite bilder från dagens firandet.


På morgonen fick barnen öppna en julklapp var och Nathalie hade fått ett kök som vi hade ställt upp i hennes rum. Hon hade jätteroligt med det och har lagat mat flera gånger idag :)

Sen åt vi grötlunch och pysslade lite under dagen. Efter kalle anka och julmaten kom tomten. Det va en lite otäck tomte så Nathalie blev rädd å grät och Teddy skällde.


Men efter ett tag när tomten hade delat ut några julklappar så var det inte så farligt längre. Han fick till och med en kram till slut :)


Stampe och Teddy fick också vara med för dom hade ju också klappar under granen.


Nathalie tyckte det va jätteroligt att öppna julklappar och öppnade alla helt själv. Hon rev och slet och tillslut så fick hon fram det som var inslaget. Väldigt bra gjort för att vara så liten.


Alla tre barnen var nöjda och även djuren, det va bara Angelica vi saknade men hon var glad över sina julklappar också.


I morgon blir det lite städning från idag och så ska vi leka med alla nya saker :) Juldagen är bästa dagen med alla rester och att man bara kan ta det lugnt :)

God Jul 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar