söndag 21 augusti 2011

Morgon, höst och regn!

Nu har verkligen hösten landat i Lycksele. Det är regnigt och grått och löven har börjat gulna på träden. Just nu längtar jag bara tills det blir riktig norrlands höst, då solen skiner, det är lite svalt i luften och alla träd är gula/röda/orangea! Då är det höst! :) Men det är inte långt borta nu.

I helgen har vi inte gjort mycket. Vi skjutsade alla tre barnen till Holmsund i fredags och sen åt jag och Ante middag på Max. Efter det åkte vi till Antes kompis Erik i hans stuga utanför Umeå och kom inte hem till Lycksele förrän mitt i natten :)
Igår gjorde vi en matsäck och for ut i skogen för att titta på bären och kanske plocka lite. Men det blev inget plockande utan istället en lite upptäcktsresa i skogarna runt Lycksele. Väldigt kul att åka på ställen man sällan eller aldrig varit på :)

Så idag är det en städdag och förberedelse för skolan som börjar i morgon. Tvättar kläder och ska göra i ordning väskor och kläder. Sen ikväll är vi bjudna på middag till Andreas mamma. Trevligt att bli bortbjuden :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar