lördag 13 oktober 2012

På Hårbolaget för att förvandlas från Askungen till Prinsessa :)

Nu kommer bilderna från frissan. Åkte dit runt 8 för att göra mig i ordning för dagen. Zarah tog emot mig och jag blev väldigt, väldigt väl omhändertagen. Fick jordgubbar, choklad, bubbelvatten, kaffe och vin. Kändes väldigt lyxigt en lördagsmorgon :)Mycket lockande, nålande och pysslande var det. Men jag stortrivdes :)
Efter ett tag kom Olivia och sminkade mig. Är det så här det känns att vara lyxhustru, då blir DET mitt nästa jobb...  :DRunt elva kom resten av gänget och jag fick äta lunch. Fick i mig en del av salladen, resten tvingade jag i Andreas. Ingen av oss hade någon aptit, men äta måste man :)

Dax för resten att bli fina. Kevin, Angelica och Isabelle fick sina frisyrer fixade. Amina hade tagit med min plattång så hon fixade till sig där också :). Även Linda och Erik hade kommit. Så roligt att alla var samlade på samma ställe :)
Andreas blev också ompysslad. Hår och makeup även för honom. Inte riktigt lika mycket som för mig....  :P Men vacker blev han :)

Vi hade en fotograf (Erik) smygande omkring. Peter och Malin var runt och överallt den förmiddagen. Fotade och skulle ordna med det mesta. Alla var så snälla och duktiga, vi hade aldrig klarat det utan hjälp :)


Kevin och Isabelle tyckte det var roligt hela dagen, men dom tyckte det var så jobbigt att bara vara tvungen att sitta stilla hela tiden :)

Tur pallen gick att snurra iaf :P
Linda kom och hjälpte mig klä mig. Sen var det bara den sista touchen innan det var dax att åka till Gammplatsen för fotografering, och såklart vigseln.
Linda - min vackra brudtärna. Hjälpte mig med allt hela dagen. Skulle inte ha klarat mig utan henne :)Ni ska tro att jag var ompysslad :)

Färdiga! Alla är så fina och jag kände mig så vacker - som en prinsessa! Det här skulle jag kunna göra varje lördag :) 

*^*^* Tusen tack till Zarah och Olivia! *^*^*

Foto: Peter Wåhlin, Erik Vallsten


1 kommentar: