tisdag 27 november 2012

Steve Vai, Berns, Stockholm, 25 november 2012

Äntligen var det dax att åka till Stockholm för att se Steve Vai spela på Berns. Vi tog bilen till Abrahamsberg och sen åkte vi tunnelbana in till Hötorget där vi skulle möta Erik. 


Annelie och Monica tryckte i hörnet, lite otäckt med tunnelbana när man är från Lycksele :P
Hej, hej! :)
Till slut kom Erik och vi kunde vandra vidare till Berns :) . När vi kom fram var det lång kö och vi var lite tidiga. Men alla var på bra humör, så vi hade ändå trevligt i kön. "Checka in Berns, Steve Vai" :P

Trummisen kom in med nån sorts mobilt trumset

Här kom Steve ut i nån sorts alien dräkt. Men det var läckert när han steg in på scen i mörkret och alla lampor lyste åt olika håll

Till slut, efter tre timmar med en av världens bästa gitarrspelare, var alla nöjda men trötta :) En liten sittpaus utanför konserthallen fick det bli innan vi gick tillbaka till tunnelbanan.

Trötta men väldigt nöjda besökare :)

Fast kroppen värkte efteråt, var helt klart värt varje minut att stå där och lyssna på en sån fantastiskt artist. Innan trodde jag att det skulle bli ett ganska "vanligt" uppträdande med mest gitarrspel. Men det här hade jag aldrig kunnat tänka mig :) . Det var (så klart) massor av fantastiskt gitarrspel, snyggt ljus, prat, skämt, gitarrkonster och så ett bra band. Vilken show!! Vill ni se klipp från kvällen så finns det nu på youtube. Tryck här eller här så kommer ni rätt direkt :). Om ni trycker här så får ni se en intervju med Steve Vai när han var i Stockholm.

Tack för en trevlig kväll Andreas, Erik, Annelie, Monica och så klart: STEVE VAI!  :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar