tisdag 27 januari 2015

Jag har inte blivit osynlig....

Men jag har haft fullt upp i helgen :)

Förra veckan var Kevin sjuk men feber och huvudvärk. Men Nathalie tyckte det va jätteroligt att ha Kevin hemma flera dagar :)
Fredag efter jobbet åkte vi till Stockholm för att stanna över helgen. På fredag kväll tog vi det lugnt, men på lördag åkte Andreas och Kevin till MC-mässan. Där va dom hela dagen och hade roligt :) Vi tjejer åkte till Bromma blocks och shoppade av rean. Vi fyndade massa kläder åt Nathalie och Isabelle.

Isabelles vägg ska bli vit igen, så hon och Kevin har skrapat och slipat väggen. Kevin har inga "fulbyxor" så han lånade Antes arbetsbyxor. Men dom är så duktiga på att arbeta och det kommer bli så fint men en vit vägg igen :)

På söndag eftermiddag var det dax igen för Isabelle att rida efter uppehållet. Det gick jättebra och hon blev inte allergisk. Och nu har vi fått en bättre tid, 15,45 på söndagar och så rider dom i nya ridhuset som har värme och bänkar :) Det blev lite spänning när en häst blev skrämd och skrämde dom andra hästarna så dom började skena. Men alla barn va så duktiga och fick själva stopp på deras hästar. :)

Det va helgen i korthet. Nu håller jag på städa lite. Igår hämtade vi en ny kaninbur, så vi ska inreda den idag. Kommer blir bra för dom små djuren :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar