lördag 20 juni 2015

Midsommarafton :)

För ett år sen väntade vi bara på att tiden skulle gå så vi äntligen skulle få träffa vår bebis :) Helgen var lång, men till slut blev det måndag den 23:e juni och vår bebis var här! Ett år har snart gått och så mycket har hänt. Men på tisdag blir det kalas för Nathalie :)

I år blev midsommarafton nästan lika lugn som förra året. Efter allt resande så kände vi att vi bara ville vara hemma i lugn å ro. Det blev ändå massa mat vi lagade och som vanligt åt vi för mycket :P Passade på att prova lite ny recept, så det vi testade var: citrongravad lax, inkokt lax, enkel skarpsås, gubbröra(egenihopsatt), flädersorbet med bubbel, hallonmousse med bubbel, kevins chokladkladdkaka med chokladgrädde å dajm :). Det va det nya vi experimenterade fram men vi hade lite annat som paj å jordgubbar. Allt blev väldigt gott och ska göras igen senare. Mitt intresse för mat har kommit tillbaka och jag känner min inspirerad igen :) Men idag blir det favoritmaten: Rester! Det bästa som finns :)

Annars tog vi det lugnt igår. Lite promenader och var ute på tomten å pysslade lite. Barnen åkte sina gummibåtar och hoppade studsmattor. 
 
Kvällen avslutades tidigt med film, Sagan om de två tornen. Så idag känner man sig rätt utvilad och redo att ta tag i lite saker som måste göras på gården. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar