onsdag 17 november 2010

Compact living!

Kan inte säga att vi har mycket plats i vår lägenhet. Så här ser mina garderober ut. Har tänkt till för att allt ska rymmas, och det gör det!
Här ser man min garderob där jag hänger in kläder. Ganska packat är det! På golvet har jag placerat en liten bokhylla, som jag använder för skor. Får in 9 - 12 par skor + några framför. Till vänster sitter en slipshållare från IKEA, som jag använder till bälten och lite småsaker. Till höger har jag satt spikar på kanterna och dragit snören emellan. Där får alla halsband och andra smycken plats.
Här är min garderob där jag lägger kläder. Just nu är det lite oordning, men jag ska rensa ut lite kläder snart och sortera fint igen! :)
Uppe till vänster i överskåpet, trycker jag in alla mina handväskor! :) Ska kolla in där ikväll, för jag saknar en handväska jag brukar använda!

Så någon walk-in-closet har jag inte, men än så ryms mina kläder här :)

1 kommentar:

  1. Känner igen det där med compact living, och ändå har vi en liten walk-in. Men på nåt vis så löser det sig ändå, och vi har blivit tvungna att rensa bort massa saker. Så skönt att få bort massa onödigt! Så på nåt vis så gjorde det oss gott att få flytta till lägenhet:-)

    SvaraRadera