fredag 11 oktober 2013

Igår var första dagen....

...som jag kände att lite energi har återvänt. Har inte orkat uppdatera så idag kommer en snabb genomgång.

Gick till doktorn och tog lite prover då jag varit så trött en tid. Fick då veta att sköldkörteln producerar för lite hormon, vilket gör mig trött. Man kan tydligen få det av mycket stress, så då vet jag ju var det kommer från. Och tjurig som jag är så vägrar jag medicin efter bara ett prov, så jag ska tillbaka om två veckor för ett nytt.

Järnvärdet var också lågt, så jag skulle iaf äta järntabletter och så lite vitaminer. Vet inte vad som har ändrats men igår var jag pigg för första gången på fler veckor!! Känns helt underbart!!

Isabelle har börjat ridskola, så varje torsdag åker vi alla dit och hjälper till. Hästen ska göras i ordning innan ridning, vi ska följa Belle under ridningen och så ska hästen göras klar efter ridning. Vi försöker verkligen alla tre(Ante å) men än så behöver vi mycket hjälp. Man känner sig verkligen som ett klant när en nio-årig flicka kommer för att hjälpa oss!! :P

Annars går skolan bra. Jag har lämnat in ett arbete, anmält mig till en annan kurs och så har jag två arbeten på gång. Men det är skönt att ha tid till att vara hemma också. Trivs så här just nu! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar