söndag 4 september 2011

Åh, vilken helg! :D

I fredags efter jobbet åkte vi direkt till Umeå. Vi tog in på hotell och Andreas for iväg med motorcykeln för att stunta med massa folk. Hotellet låg i ett gammalt hus med orginaltrappan kvar i mitten, som var riktigt mäktig.


Jag mötte upp Angelica på stan och sen gick vi och åt middag på Eurasia. Inte bästa maten, men vi orkade inte gå runt och söka).

Man måste ju äta med pinnar, annars smakar det inte lika gott :P


Efter middagen ville vi gå på bio. Tyvärr så kom vi ganska sent och sen orkade vi inte vänta en timme till nästa film började, så vi såg Midnight in Paris. Sen skjutsade vi Ante på After-stunt-öl hos nå folk och Angelica fick skjuts hem till Holmsund. Lördag blev det shopping, livemusik på torget, träffa lillebror och Ante stuntade.


Tyvärr så var det grus på asfalten och Andreas körde omkull. Men eftersom dom kör så sakta så blir det oftast inte så stora skador. Men det blir ändå en lagom smäll för kroppen när den landar på marken, så lite mörbultat blev han. Han fick även skrapsår på skuldran, underarmen och höften.

Man ser hålet i tröjan på höger axel.

AJ!

Tillbaka i Lycksele igen runt halv sju. Vi hade köpt biljetter för att se Generation swine på hotell lappland, så det va bara att fixa sig i ordning och sen blev det en helkväll med  livemusik och mycke rock :) !

Dom här två va nog gladast av alla :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar